Cities Skylines op de Xbox One kost je 38 euro bij bijvoorbeeld NedGame, daar krijg je de game en de eerder uitgebrachte uitbreiding voor. Deze heet After Dark en laat de gamer in de nacht zijn stad bouwen. Andere DLC-pakketten zijn niet inbegrepen.

Het is nog onzeker of de add-ons zoals Snowfall, Natural Disasters en Mass Transit naar de Xbox One zullen komen. In Europa kunnen geïnteresseerden het spel fysiek kopen, in de andere regio's van de wereld is de game alleen digitaal te verkrijgen.

Cities Skylines Xbox One versie eerder al op PC

Cities Skylines is een enorm populair spel sinds het uitkwam in 2015. Na alleen al één maand was de game de grens van een miljoen verkochte exemplaren al gepasseerd. Paradox Interactive, de uitgever van het spel, gaf toen al aan dat het enorm verrast was door het succes van de game. Inmiddels is de game al meer dan 3,5 miljoen keer verkocht, in Cities Skylines moet de gamer een nieuwe stad bouwen. Het spel doet daarmee denken aan de SImCity-franchise.

Toekomstige updates zullen de traditie volgen van gratis toevoegingen aan de game. Het gaat hierbij volgens de uitgever niet alleen om kleine bugfixes, maar om significante upgrades en toevoegingen.