Op dit moment is het abonnement van 5 dollar het enige abonnement wat Twitch biedt. De komende weken komen er dus meerdere abonnementen naar de streamingdienst. De nieuwe abonnementen kosten 10 dollar of 25 dollar. Voor dat geld krijg je de beschikking over meer emotes en help je de streamer om meer emotes te kunnen gebruiken.

Nieuwe Twitch abonnementen om streamers te helpen

Twitch heeft deze opties beschikbaar gemaakt om streamers meer te ondersteunen. Met de extra inkomsten uit de abonnementen hebben de streamers meer mogelijkheden voor een beter inkomen en krijgen de kijkers meer opties om de speler te ondersteunen.

Verder kan, wanneer je je voor het eerst abonneert op een kanaal, een persoonlijk bericht worden verstuurd naar de streamer. Dit was eerst nog niet mogelijk. Met deze feature wil Twitch de interactie tussen publiek en streamer verbeteren.

Later dit jaar moet nog een feature komen waarmee abonnementen cadeau kunnen worden gegeven. Twitch is deze feature momenteel aan het ontwikkelen en verwacht het de komende maanden uit te kunnen rollen.

Meer lezen over Twitch? Wij maakten een artikel waar we uitleggen wat Twitch nu precies is. Ook maakten wij een top 5 schandalen rondom Twitch gamers.