De trailer laat wat gameplay van Galena zien. Verder is op de site van Bethesda haar hele profiel bekendgemaakt. Bethesda introduceerde soortgelijk kampioen Scalebearer een tijdje terug.

Quake Champions Galena details

Het profiel van Galena laat weten dat de kampioen op vierjarige leeftijd werd geofferd aan de Celebrants van Volerh. Het bloed dat bij het ritueel hoorde dient als vonnis en boetedoening. Ze is hierdoor uitgegroeid tot een machtige krijger.

Galena heeft net als de rest van de champions een actieve en passieve mogelijkheid genaamd Unholy Totem en Channeling. Haar actieve mogelijkheid is een soort landmijn dat vijanden beschadigd, maar Galena en haar bondgenoten geneest. Haar passieve ability zorgt ervoor dat Galena haar totems eerder kan plaatsen zodra ze health oppakt.

Ze is volgens Bethesda niet de snelste kampioen in Quake Champions, maar erg elastisch en moeilijk te raken. Met haar abilities is ze zelfs nog moeilijker te raken.

De nieuwe kampioen is speelbaar in de closed beta die nu aan de gang is. Je kunt je opgeven voor de beta op de website van Bethesda. Komende dagen komen meer plaatsen beschikbaar voor de beta volgens Bethesda.

Bekijk de trailer, waar Galena in actie te zien is, bovenaan de pagina.