De gelekte poster toont boven de titel van de game een releasedatum van 3 november. Hoewel de echtheid van de poster nog niet te achterhalen is, is 3 november een reële datum voor de release. De laatste drie Call of Duty games verschenen allemaal op de eerste vrijdag van november. De eerste vrijdag van november 2017 is de derde.

De poster wordt aangevuld met artwork van de game. We kunnen het iconische moment zien dat soldaten het strand van Normandie oprennen tijdens D-Day. De artwork heeft meerdere overeenkomsten met de artwork die eerder al lekte en Call of Duty WW2 aan ons introduceerde. Bekijk de gelekte poster zelf hieronder.

Gelekte Call of Duty WW2 release

Call of Duty WW2 release

Activision gaat films maken

Activision heeft grootse plannen voor de Call of Duty franchise. Niet alleen zal zal WW2 de serie terugnemen naar de roots, ook is de uitgever van plan om Call of Duty films te maken. Meerdere films moeten er verschijnen die allemaal in hetzelfde universum afspelen, op een manier die gelijk is aan de Marvel films. De eerste Call of Duty film zou volgend jaar al in de bios moeten draaien, maar waar de film over zal gaan is nog niet bekend.

De laatst verschenen Call of Duty game is Call of Duty Infinite Warfare. Voor het eerst in de franchise brengt deze game je naar een hyper futuristische wereld om in de ruimte oorlog te voeren. Dat kon niet iedereen waarderen en als resultaat behaalde de eerste trailer de meeste dislikes op YouTube van dat moment. In onze Infinite Warfare review kwamen we tot de conclusie dat de ruimte juist wel een coole setting was voor een Call of Duty game.