Exclusieve gaming-items met het nieuwe Razer Paid To Play initiatief

Door verschillende PC-games te spelen kun je ditale zSilver-valuta verdienen, waarmee je vervolgens een hoop kortingsbonnen en exclusieve Razer-accesoires kunt kopen. Zo kunnen van jou zSilver accessoires zoals de gaming-muis Razer Mamba Chroma en het mechanische toetsenbord Razer BlackWidow Chroma aanschaffen.

Razer Paid to Play initiatief komt met exclusieve items

Binnenkort zal ook de ‘limited edition’ Razer Mug Holder van Razer verkrijgbaar zijn voor 100.000 sZilver. Dit is een bekerhouder die niet verkrijgbaar is in de winkels. Het aanbod van de te verdienen bonussen zal door de loop van de tijd worden uitgebreid.

Door spellen als Paladin, Leage of Legends, DOTA 2, Counter-Strike: Global Offensive en OverWatch te spelen, kun je maximaal 900 zSilver per dag verdienen. Per minuut dat je een game speelt zul je drie zSilver ontvangen. In de eerste weken dat je zSilver verdient, zal Razer je zelfs met zes zSilver per minuut belonen.

Min-Lian Tan, CEO van Razer, vertelt over dit Razer Paid To Play initiatief:

“De gaming-wereld is het ultieme effen speelveld: deze vertegenwoordigt mensen uit alle lagen van de samenleving en in alle delen van de wereld. We vinden het fantastisch om gamers toegang te bieden tot producten van Razer, waar ze zich ook maar bevinden, hoe hun situatie er ook uitziet en ongeacht het spel dat ze spelen — zolang het maar gamers zijn.”

Om deze bonussen te verdienen dienen spellen gespeeld te worden via Razer Cortex. Dit is gratis software die de mogelijkheid biedt om je PC prestaties te optimaliseren. Ook kun je via de tool op zoek gaan naar leuke game-gerelateerde aanbiedingen.