In april kun je nieuwe afleveringen van De Wonderlijke Wereld van Gumball, Clarence en Ninjago: Masters of Spinjitzu verwachten.

Er worden vanaf 3 april om 14:55 nieuwe afleveringen van Clarence uitgezonden. Deze optimistische jongen wil nog steeds alles ontdekken, want het leven is gewoon leuk. In de nieuwe afleveringen van Clarence wil het kereltje meer tijd voor zichzelf, maar krijgt hij de kans hier niet voor van zijn vrienden.

Daarnaast begint Cartoon Network op zaterdag 8 april met 9:30 met een nieuwe spelshow. Deze spelshow heet: ‘De mega mega Mega MEGA Cartoon Network Show!’. Waarbij de titel doet suggereren dat het om een spelprogramma gaat.

Vanaf 17 april om 17:15 uur kun je de familie Watterson in De Wonderlijke Wereld van Gumball weer volgen. Volg de hilarische situaties uit het leven van Mam, Pap, Anais, Darwin en Gumball.
Gumball is een 12-jarige kat met een neus voor ongeluk en samen met Darwin probeert hij tevergeefs controle over alledaagse situaties te krijgen. Ook is er een Gumball marathon in het paasweekend op zondag 16 april om 7:45 uur.

Later op 24 april start Comedy Central met het zevende seizoen van Ninjago: Masters of Spinjitzu. Waarin je de nieuwe avonturen van de ninja’s Lloyd, Kai, Jay, Cole en Zane kunt volgen.

Ook wordt er op bijna iedere zondagochtend om 9:30 een Scooby-Doo film uitgezonden.

  • Zondag 2 april - Scooby-Doo! Ghastly Goals! + Scooby-Doo and the Legend of the Vampire
  • Zondag 9 april - Scooby-Doo and the Loch Ness Monster
  • Zondag 23 april - Scooby-Doo! Mask of the Blue Falcon
  • Zondag 30 april - Scooby-Doo! The Mystery Begins

Cartoon Network highlights van mei

De meimaand is Vriendschapsmaand bij Cartoon Network en special voor deze gelegenheid zendt Cartoon Network nieuwe afleveringen uit van de Powerpuff Girls, Wat Beren Leren en Transformers: Robots in Disguise.

Vanaf 22 mei om 15:45 worden de nieuwe afleveringen uitgezonden van Powerpuff Girls. De supermeiden Blossom, Bubbles en Buttercup staan bekend bij hun fans en de superschurken als de Powerpuff Girls. Samen bestrijden de heldinnen de superschurken in de stad Townsville.

Ook maken de Cartoon Network beren Grizz, Panda en IJsbeer nieuwe avonturen mee in Wat Beren Leren vanaf 8 mei. De drie berenbroertjes, die proberen om te integreren in de hedendaagse beschaving en het sociale stadsleven, ontwikkelen een bijzondere, eigen manier om voedsel te verzamelen, vrienden te maken en populair te worden op het internet.

Op 27 mei start het vierde seizoen van Transformers: Robots in Disguise. Dit vervolg laat de gevolgen zien als het gevangenisschip Alchemor op Aarde neerstort, met aan boord een grote groep Decepticon gevangenen.

In de Marathon Mix van Cartoon Network op zaterdag 6 mei om 16:05 staat DC Superhero Girls van Warner Bros. Animation centraal. In deze actieserie draait het om de belevenissen van een groep meiden aan de Superhero Highschool.

Ook wordt er op bijna iedere zondagochtend om 9:30 een Scooby-Doo film uitgezonden.

  • Zondag 1 mei – ScoobyDoo and the Samurai Sword
  • Zondag 14 mei – ScoobyDoo and the Witch’s Ghost
  • Zondag 21 mei – ScoobyDoo meets the Boo Brothers
  • Zondag 28 mei – ScoobyDoo and the Alien Invaders