Zo kun je naast de populaire Nürburgring Nordschleife de legendarische Tokyo Expressway en de Northern Isle Speedway uitproberen. De Tokyo Expressway werd in de jaren ‘90 door de straatrace vereniging Mid Night Club gebruikt voor haar races waarbij veelvuldig snelheden van 300km per uur werden gehaald. Dit was mogelijk omdat Japanse politie auto’s in die tijd gelimiteerd waren tot maximaal 180km per uur.

Het circuit is een nabootsing van de stadssnelweg door Tokio. Deze snelweg is aangelegd in de tijd dat Japan haar grote economische groei kende. De weg is gevormd in een lus die langs af wolkenkrabbers gaat. Daarnaast bestaat de weg uit betonnen muren aan beide zijden, vele tunnels en grote hoogteverschillen. Wat een unieke rijbelevenis oplevert.

Daarnaast is Northern Isle Speedway een van de nieuwe circuits in Gran Turismo Sport, dit circuit is gebaseerd op de halve mijl ovaal gevormde racebaan van de Bristol Motor Speedway. Deze racebaan ligt in Bristol, Tennessee in de Verenigde Staten. Dit type racebaan is 16 meter breed en bevat hoge hellende bochten met een hoek van maximaal 31 graden. Daarnaast worden NASCAR races gehouden op dit soort racebanen.

Nordschleife is een van de nieuwe circuits in Gran Turismo Sport

Het circuit is volledig nagemaakt met de nieuwste methoden, waardoor je het gevoel krijgt dat je zelf door de groene hel rijdt. De Nürburgring geldt als de test voor autofabrikanten en Polyphony heeft de afgelopen jaren data verzameld voor Gran Turismo Sport om de test toegankelijk te maken voor jou, de coureur.

Het circuit is 20 kilometer land en het punt ligt 300 meter hoger dan de laagste. Daarbij kent het circuit 73 bochten wat het een van de moeilijkste circuits ter wereld maakt.