Amazon stuurde gamers die de 'Take Your Heart' en Steelbook premium edition van de game hadden besteld een e-mail. Hierop stond dat de Persona 5 premium edition geannuleerd was vanwege gevaarlijke goederen die Amazon niet kon vervoeren. Na onderzoek bleek dat er niets gevaarlijks aan de premium edition was.

Persona 5 premium edition geannuleerd is een fout

Na onderzoek van zowel ontwikkelaar Atlus en Amazon, werd bekend dat er een fout was gemaakt in de e-mails waarop stond dat de Persona 5 premium edition geannuleerd was. Er is niets gevaarlijks aan het product, luidde het resultaat van het onderzoek.

Slechts een klein aantal van de reserveringen op Amazon had last van de fout. Enkele gamers annuleerden de bestelling van de Take Your Heart en Steelbook premium edition. Atlus laat weten dat er gelukkig 'geen massa gamers de premium edition hebben geannuleerd'.

Persona 5 komt 4 april wereldwijd naar PlayStation 3 en Playstation 4. De game is al uit in Japan. Eerder werden de premium editions van de game al bekendgemaakt. Ook verscheen er een trailer op Youtube.