Overwatch past Lucio aan. De update wordt momenteel getest in de Public Test Realm op PC. Veel van de veranderingen in de update komen op een later tijdstip ook naar PlayStation 4 en Xbox One.

Overwatch past Lucio aan

De update van Overwatch past Lucio aan. De Sonic Amplifier van de Support hero schiet nu sneller. Verder is de radius zijn ability Crossfade sterk verkleind, Ook zijn ulitimate ability Sound Barrier ziet zijn area of effect afnemen. Wel krijgt Lucio's Heal Song een buff.

Blizzard wil met de update Lucio's sterke punten houden, terwijl het moeilijker wordt voor het hele team om de bonussen van Lucio te verkrijgen. Het eindresultaat waar Blizzard op hoopt is dat Lucio sterker wordt in een team dat bij elkaar in de buurt blijft en zwakker wanneer het team zich opsplitst.

De map Eichenwalde krijgt ook een aanpassing. De map krijgt een nieuwe route die het spawn punt van het aanvallende team verbindt met de capture point. Ook worden de kasteeldeuren op de map gefixt. Spelers kwamen namelijk vast te zitten tussen de deuren.

In de Hero Gallery komen met de nieuwe update meer details over de achtergrond van elke Hero. Ook staat er meer informatie bij de skins van de personages.

Een volledige lijst met bug fixes in de nieuwe update is te vinden op de site van Overwatch. De update is momenteel te testen in de Public Test Realm op PC. Wanneer de update naar PlayStation 4 en Xbox One komt is niet bekend.

Eerder maakten wij een top 10 van tofste Overwatch personages volgens jullie. Verder zetten wij vijf toffe fan fiction verhalen op een rijtje.

Overwatch kwam vorig jaar uit op PC, PlayStation 4 en Xbox One. In onze review gaven wij de game een bijna perfect cijfer.