Stealth shooter Sniper Elite 4 komt met nieuwe DLC. Wij gaven de game vorige maand een 8. De DLC is morgen al live en voegt ook gratis nieuwe multiplayer content toe.

Sniper Elite 4 DLC

De premium DLC is een mini campagne waarin je in de huid kruipt van Karl Fairburne die zich in een Nazi marine basis bevindt. Fairburn moet een mysterieus pakketje vinden dat essentieel is in de ontwikkeling van een kernwapen in de Verenigde Staten. Ook voegt de Sniper Elite 4 DLC nieuwe premium weapons en skins in het "Night Fighter" pack toe. Daarin zitten drie nieuwe wapens, acht nieuwe skins voor bestaande wapens en kostuums voor vrouwelijke en mannelijke karakters.

Naast de Sniper Elite 4 DLC komt er een gratis nieuwe multiplayer modus uit die Elimination heet, deze modus laat twee teams van zes tegen elkaar strijden. De modus werkt een beetje als trefbal, als een tegenstander jou uitschakelt lig je uit het spel totdat één van jouw teamgenoten een tegenstander uitschakelt, hierdoor komt een geëlimineerde speler weer terug in het spel.

Zo kan de modus spannend blijven tot het eind, zelfs als het zes tegen één is. Met de gratis update komt ook een nieuwe multiplayer map uit, die "Night Woods" gaat heten, uitgever Rebellion heeft aangegeven dat alle toekomstige multiplayer maps ook gratis zullen zijn.