Drawn to Death is een schetsmatige game exclusief voor de PlayStation 4. De game zou oorspronkelijk als een gratis spel uitkomen voor iedere gamer met een PS4 maar The Bartlet Jones Supernatural Detective Agency, de ontwikkelaar van de game, veranderde het verdienmodel tijdens de ontwikkeling.

De enige aangekondigde gratis PlayStation Plus game

Tot nu toe is Drawn to Death de enige gratis PlayStation Plus game die is aangekondigd. David Jaffe, ontwikkelaar van de game, maakte de aankondiging bekend op de PlayStationblog.

"Ik wil alle PS Plus leden uitnodigen om de ervaring van Drawn to Death op te doen en een kijkje te geven in de soort games waar ik blij van word. We werken nu bijna drie jaar aan het spel en ik kan wel zeggen dat het een robuuste competitieve game is geworden. Ik hoop dat jullie ons helpen met het bouwen van een enorme community.''

Drawn to Death komt 4 april uit. Als je geen PS Plus abonnement hebt, kun je de game op release kopen voor 20 euro. De game werd eind 2014 aangekondigd. Voor PS Plus abonnees is het tot en met 22 maart feest, er gelden tot die datum dubbele kortingen op veel games, zoals Fallout 4.