Chris Redfield is één van de twee speelbare karakters in de originele Resident Evil en vele sequels. De Resident Evil 7 add-on zal verschijnen onder de naam Not a Hero. Capcom tweet: Op wie of wat jaagt hij? Vind het snel uit in dit aparte verhaal.

Als je Resident Evil 7 nog niet hebt uitgespeeld, lees dan niet verder, spoilers are on the way.

Gamers die de game wel hebben uitgespeeld, weten dat Chris een kort verschijnt in het spel, hoewel dat gehuld was in mysterie. Bij zijn introductie noemt hij zichzelf 'Redfield' en lijkt hij voor de Umbrella Corporation te werken. Wat de precieze rol wordt in de Resident Evil 7 add-on is niet duidelijk.

Als je kijkt naar de titel van de add-on, Not a Hero, zou dit erop kunnen wijzen dat Redfield niet de persoon is die wij denken dat hij is. Misschien werkt hij wel al een langere tijd voor Umbrella. Helaas moeten we nog even wachten op de add-on, maar voer voor geruchten geeft het wel.

Resident Evil 7 add-on release

De Resident Evil 7 add-on heeft nog geen concrete releasedatum gekregen. De periode is wel bekend, de lente.

Resident Evil 7 Biohazard kwam eind januari van dit jaar uit op PC, Xbox One en PS4. De game werd goed ontvangen door XGN en kreeg een hoog cijfer in onze review. De game kwam ook uit in VR-mode.