For Honor Deluxe editie kopen? Nu in de aanbieding bij Media Markt

For Honor is momenteel bij Media Markt te koop voor 52 euro voor alle platformen. Voor die prijs krijg je de normale editie óf de deluxe editie. De For Honor Deluxe editie is momenteel nergens in Nederland zo goedkoop.

Voor de Xbox One editie van de game is Media Markt met 52 euro de goedkoopste Nederlandse aanbieder op het moment. Vanaf 20 euro is verzenden gratis, maar je zou hem natuurlijk ook zelf op kunnen halen in een van de winkels.

Je vindt de aanbiedingen hier:

For Honor Deluxe editie zit vol met extra's

De For Honor Deluxe editie komt met verschillende extra's. Zo krijg je een speciaal zonnenschijneffect voor executies erbij en drie extra manieren om je karakter aan te passen. Verder zul je zeven dagen lang kampioensstatus krijgen en een exclusief embleem pakket. Het doosje zit in een exclusief hoesje en wordt ook geleverd met de soundtrack van de game.

For Honor komt morgen uit voor de PC, Xbox One en PlayStation 4. recent hebben jullie gestemd op jullie favoriete For Honor classes. De resultaten daarvan zijn inmiddels bekend.Verder hebben we de top 5 beste For Honor trailers op een rij gezet om je over te halen de game an te schaffen.