NIS America kondigt 5 nieuwe games aan op press event

Vijf nieuwe game zullen worden aangekondigd tijden het evenement van NIS America. Welke games dit zijn, is nog niet bekend. Wat wel bekend is, is dat minimaal één van de games voor de Nintendo Switch zal zijn. Deze game zal onder andere een schattige pandabeer in haar cast hebben.

SUDA51 en Kodaka

Speciale gasten die hun woordje komen doen zijn SUDA51 en Kazutaka Kodaka. SUDA51, CEO van Grasshopper Manufacture, is onder andere bekend van games als No More Heroes, Lollipop Chainsaw en de free-to-play game Let it Die voor de PlayStation 4. Het is al enige tijd bekend dat No More Heroes naar de Nintendo Switch zal komen. Mogelijk krijgen we daar binnenkort de eerste beelden van te zien.

Kazutaka Kodaka is de bedenker en schrijver van de Danganronpa serie. In deze serie worden studenten gedwongen om aan een moordspel deel te nemen gecreëerd door een sadistische teddybeer. Het is reëel om te denken dat het volgende deel in deze serie onthuld zal worden tijdens het evenement.

NIS America livestream op 18 februari

Voor de eerste keer ooit zal NIS America een livestream verzorgen van haar persevenement waardoor de hele wereld mee kan kijken hoe de nieuwe games aangekondigd worden. Dit evenement zal plaatsvinden op 18 februari om 4 uur 's nachts Nederlandse tijd in San Francisco. Dat wordt dus wakker blijven voor de echte fans.

NIS America is onder andere bekend van het uitgeven van de Danganronpa serie en enkele Persona games. Het bedrijf houdt zich ook bezig met games gebaseerd op anime. In 2012 is het Japanse moederbedrijf, Nippon Ichi Software, opgenomen in het Guinness World Records boek omdat de ontwikkelaar de meeste strategische role-playing games ooit had gemaakt.