De afgelopen weken heeft James Wan, de regisseur van de Aquaman film, gesprekken gevoerd met verschillende acteur om de cast te versterken. Nu is er dus meer duidelijkheid over wie de grote vijand gaat spelen in de Aquaman film. De Aquaman cast wordt versterkt door Yahya Abdul-Mateen II, die de rol van Black Manta op zich zal nemen.

Yahya Abdul-Mateen II is nog niet zo heel lang actief in het vak, maar je kunt hem misschien kennen van de Netflix serie The Get Down. Abdul-Mateen speelt ook een rol in de Baywatch reboot die dit jaar uitkomt. Nu wordt daar dus ook de Aquaman film bijgevoegd.

Abdul-Mateen zal de rol van Black Manta op zich gaan nemen. Black Manta en Aquaman hebben een rivaliteit vanwege de dood van hun vaders. Waarschijnlijk zal dit in de film beter belicht worden en misschien is dit ook de reden waarom Aquaman zo chagrijnig lijkt in de beelden die we hebben gezien van Justice League.

Aquaman cast mogelijk versterkt met nog een acteur

Black Manta is niet het enige personage dat is gecast door regisseur James Wan. er zijn namelijk geruchten dat ook de rol van de moeder van Aquaman, Atlanna, zou zijn ingevuld. Volgens dezelfde geruchten zou Oscar winnares Nicole Kidman de Aquaman cast hebben versterkt, echter is dat op dit moment nog niet zeker te zeggen.

De Aquaman film moet vanaf oktober 2018 in de bioscopen draaien, maar we hoeven niet zo lang te wachten tot we iets zien van Aquaman. Hij zal namelijk eerst verschijnen in de Justice League film die later dit jaar verschijnt.