Tijdens een aandeelhoudersvergadering was Andrew Wilson, baas EA, niet terughoudend met het onthullen van informatie over verschillende titels waar EA aan werkt. We kregen informatie over FIFA 18, maar ook een nieuwe nieuwe Star Wars Battlefront werd genoemd in het gesprek. Wilson wist te vertellen dat de nieuwe Star Wars Battlefront dit jaar zal uitkomen en veel groter zal worden dan zijn voorganger.

Wilson zei het volgende:

"We zijn erg enthousiast om een nieuwe Star Wars Battlefront te brengen naar alle fans over de hele wereld rond de feestdagen. Onze volgende Star Wars Battlefront wordt nog groter [dan de eerste] en brengt fans naar nog meer locaties waar ze aan de gang kunnen met nieuwe helden en personages uit verschillende Star Wars tijden."

EA geeft veel aandacht aan de nieuwe Star Wars Battlefront

Daarbij vertelt Wilson meer over de singeplayer die de volgende Star Wars Battlefront zal krijgen. Er is namelijk gekozen om drie studio's, DICE, Motive en Criterion, samen te laten werken om het verhaal te verzorgen. Hieronder kun je vinden wat hij precies heeft verteld:

"Er zullen nieuwe manieren komen om het spel te bespelen, waaronder een compleet nieuwe singleplayer campaign en nog veel meer dat we in de toekomst zullen delen. Om een game te maken van deze grootte hebben we besloten drie fantastische studio's: DICE, Motive en Criterion samen te brengen om met hun expertise om een geweldige ervaring neer te zetten bij de volgende Star Wars Battlefront"

Als we Wilson mogen geloven zal de nieuwe Star Wars Battlefront heel speciaal worden. Daarbij weten we in ieder geval dat het spel rond de feestdagen zal gaan uitkomen en dat we binnenkort meer informatie zullen ontvangen. Houd dus vooral XGN in de gaten, zodat jij straks meer weet over alles van Star Wars Battlefront.