De website staat bomvol met interessante details en statistieken van Resident Evil 7, maar begint direct met het Resident Evil 7 VR spelersaantal. Deze meldt nu dat het Virtual Reality gedeelte van de game door bijna 88.000 spelers wereldwijd wordt gespeeld, dat is bijna 10% van alle mensen die de game hebben gespeeld. Dat aantal staat inmiddels op 924.000.

Resident Evil 7 VR spelersaantal niet enige interessante feitje

Op de website worden meer details gedeeld over de game. Zo is er cumulatief in totaal al bijna 800 jaar besteedt in de game en zijn er al 32,2 miljoen kills gemaakt in de game. Het meest wordt dat gedaan door het hoofd van de tegenstander te vernietigen. Maar liefst 22,6 miljoen keer is een vijand verslagen door het hoofd van de tegenstander als doelwit te gebruiken.

De gamers laten ook massaal de deur achter zich open. Maar liefst 221,4 miljoen deuren zijn geopend, maar slechts 29,3 miljoen keer is besloten een deur te sluiten. Voor meer interessante, of merkwaardige, statistieken van de game, kan je de site van Resident Evil 7 zelf checken.

Wil je meer lezen over Resident Evil 7 en over het Virtual Reality gedeelte van de game, check dan onze Resident Evil 7 review. Als je de hele tijd dood gaat in de game, dan kunnen wij je ook helpen met deze Resident Evil 7 tips om te overleven in de game.