Eerder werden er al een aantal foto's gelekt waarbij we een prototype wearable zagen in 2014 en vorig jaar zagen we een slim horloge onder de codenaam Halfbreak. Deze was voor zien van een hartslag sensor en met het Under Armour logo, het grootste sportkledingmerk ter wereld op Nike en Adidas na. Geprint aan de onderkant. Nu zijn er meer afbeeldingen gelekt van het horloge.

Weinig nieuwe info uit afbeeldingen van HTC Under Armour smartwatch

De afbeeldingen van het HTC Under Armour smartwatch werden gelekt op Weibo, een Chinese blogsite. De afbeeldingen laten alleen weinig informatie zien over bepaalde specificaties. Alleen is duidelijk dat de smartwatch zal draaien op Android Wear 1.0. Opvallend, aangezien Android Wear 2.0 waarschijnlijk begin februari uitgebracht zal worden door Google.

Het gaat hier in ieder geval om een horloge dat al een aantal jaar in de maak is, maar nog steeds geen concreet product heeft opgeleverd. Het zou kunnen dat HTC besluit, mits het horloge in een ver genoeg stadium van ontwikkeling is, te presenteren tijdens MWC 2017. Dit is het eerste horloge van HTC en is daarmee eigenlijk de enige grote smartphone ontwikkelaar die nog geen enkele wearable heeft uitgebracht.