Biver heeft in een interview met Neue Zürcher Zeitung gezegd dat het TAG Heuer horloge een stuk beter heeft verkocht dan eigenlijk verwacht. Het bedrijf beoogde toentertijd dat het horloge ongeveer 20.000 horloge zou verkopen, maar de verkopen gingen daar als een speer voorbij.

Nieuwe TAG Heuer smartwatch kan in mei komen

Het horloge werd gelanceerd in november 2015 en heeft in 14 maanden tijd ruim 56.000 exemplaren verkocht, bijna drie keer zoveel als eerder werd verwacht. Als gevolg van het succes heeft het bedrijf besloten om snel met een opvolger te komen van de TAG Heuer smartwatch, die Connected heet.

De nieuwe horloges krijgen net als de vorige TAG Heuer smartwacht een Intel chip en zou kleinere horloges maken voor vrouwen en grotere modellen voor mannen. Er werden ook vage hints gegeven over een aantal nieuwe features, waaronder GPS, mogelijk NFC, een beter scherm en langere accuduur. De verwachtingen voor het nieuwe horloge worden wel bijgesteld door TAG Heuer. Voor het nieuwe horloge wil het bedrijf minimaal 150.000 smartwatches verkopen.

De TAG Heurer Connected draait op Android Wear en heeft een 1,5 inch beeldscherm met een resolutie van 360 bij 360 pixels. Het horloge wordt niet meer verkocht, maar had een adviesprijs van ongeveer 1400 euro.