Vanaf 14 februari is het mogelijk om met For Honor aan de slag te gaan. Echte fans van de game gaan natuurlijk voor de Gold Edition, waarbij je de game en de Deluxe Pack krijgt. De fans die de Gold Edition van For Honor kopen krijgen ook de For Honor Season Pass, maar veel details waren daar nog niet over bekend.

Na het mogelijk lekken van deze For Honor Season Pass is dit dus een stuk duidelijker geworden. Zo brengt de For Honor Season Pass zes nieuwe warriors die je in de game kunt gebruiken. Met deze warriors kun je één week eerder aan de slag dan de spelers die deze DLC los kopen. Naast deze DLC krijg je ook het exclusieve Sunbeam Emote voor alle twaalf de warriors, zodat je aan iedereen kunt zien dat je een echte For Honor fan bent.

De prijs van de Season Pass is nog niet bekend, maar de Gold Edition van de game (met season pass) is voor 90 euro te koop.

For Honor Season Pass bevat ook Scavenger Crates

De For Honor Season Pass komt ook met 3 Scavenger Crates, die je kunt openen voor extra items. Daarnaast krijg je een exclusieve emblem en 30 dagen Champion status. Alle details van de Season Pass werden kort na het uploaden meteen weggehaald, maar gebruikers op Reddit wisten de details snel vast te leggen.

For Honor komt op 14 februari uit en vanaf 26 tot 29 januari verschijnt er een closed beta. Wij mochten al met For Honor aan de slag en onze ervaring met de game kun je in de singleplayer en multiplayer preview lezen.