De Amerikaanse winkel GameStop heeft mogelijk nieuwe informatie over de Guardians of the Galaxy Telltale game gelekt. Het gaat hier om het verhaal en de mogelijke releasedatum. Het volgende wordt gemeld over het verhaal van de Guardians of the Galaxy Telltale game:

"Marvel's Guardians of The Galaxy The Telltale Series levert een gloednieuw verhaal in het universum van onwaarschijnlijke helden, een groep bij elkaar gebrachte criminelen met de namen: Star-Lord, Gamora, Drax, Rocket en Groot. Aan de rand van een epische strijd, zijn de Guardians op zoek naar een artefact van onmeetbare kracht. Iedere Guardian heeft zijn eigen reden om het artefact te willen, maar dat heeft hun vijand, die de laatste van haar soort is, ook en zij zal voor niets of niemand stoppen."

Dankzij deze opsomming weten we al heel veel over het verhaal dat we gaan volgen, daarbij hebben we ook een nieuwe vijand. Het gaat namelijk om een vrouwelijk figuur en dus is niet om Ronan(de vijand uit de film).

Hoofdpersoon Guardians of the Galaxy Telltale game ook bekend

Naast het verhaal is ook de mogelijke hoofdrolspeler bekend. Er waren verschillende geruchten die vermoedden dat elke aflevering zou gaan over een ander lid van het team. Uit de beschrijving van GameStop blijkt echter iets anders, er staat namelijk dit:

"Van Aarde tot Milano naar Knowhere en verder, op het ritme van geweldige muziek, zal deze vijfdelige episodische serie je plaatsen in de raket aangedreven schoenen van Star-Lord. In een origineel Guardians avontuur vertelt in de unieke en bekroonde Telltale stijl, waar je beslissingen en acties het pad van het verhaal beïnvloeden"

Als we dit mogen geloven, zullen we dus spelen als Star-Lord. Daarbij gaf de website eerst aan dat de serie op 25 april zou lanceren, dit zou een week voor de film zijn. De datum is sindsdien weggehaald, maar deze kan wel de juiste zijn.