Telkens komt er weer een nieuw Hitman Elusive target beschikbaar voor een beperkte tijd. Deze vrijdag zal om 2 uur 's middags alweer de 18de voor je klaar staan om uitgeschakeld te worden. Voor het nieuwe Elusive target zal Agent 47 opnieuw moeten afreizen naar Colorado, om daar het klusje op te knappen.

Voor dit contract ben je op zoek naar Richard 'The Chameleon' Foreman. Jouw doel is om hem uit te schakelen en belangrijke informatie te bemachtigen. Als je denkt dat dit makkelijk gaat worden, dan heeft IO Interactive nog iets leuks voor je.

Je moet het target namelijk op een speciale manier uitschakelen, wanneer je de missie wilt voltooien. The Chameleon moet namelijk bij een ongeluk omkomen, maar dat mag niet zijn dankzij een explosief. Je zult dus moeten zoeken naar andere oplossingen om het nieuwe Elusive target om te brengen.

Een nieuw Hitman Elusive target geeft uiteraard nieuwe prijzen

Wanneer je het tijdelijke contract succesvol afrondt, wil je uiteraard beloond worden. IO Interactive heeft hieraan gedacht en als beloning krijg je de 'Tactische Uitrusting met Jagershoed' - outfit. Spelers die al eerder Elusive targets hebben uitgeschakeld, zullen nog meer extraatjes krijgen.

In november heeft IO Interactive ook een speciale beloning toegevoegd voor het voltooien van een Elusive target als Silent Assassin. Spelers die dit sinds de update hebben gedaan en vervolgens The Chameleon ook als Silent Assassin uitschakelen, zullen het winterpak ontvangen.