Microsoft kondigt twee nieuwe Xbox draadloze controller kleuren aan. De nieuwe versies van de controller moeten gamers nog meer keuze bieden om de console te personaliseren.

Xbox Draadloze Controller kleuren

Twee nieuwe Xbox draadloze controller kleuren

De eerste nieuwe controller is de rode Xbox draadloze controller, die twee tinten matrode afwerking heeft met glanzende highlights op de triggers, bumpers, navigatiepad en achter de duimsticks. De rode Xbox draadloze controller is vanaf vandaag beschikbaar voor pre-orders.

De tweede nieuwe controller is de groen/oranje Xbox draadloze controller, die een vergelijkbaar ontwerp heeft als de rode Xbox draadloze controller maar het is groen met oranje accenten. Deze controller wordt geleverd met een groene matte afwerking en glanzende highlights op de triggers, bumpers, navigatiepad en oranje accenten achter de duimsticks. Deze nieuwe controller is vanaf vandaag beschikbaar voor pre-orders.

Beide Xbox draadloze controller kleuren zijn voorzien van alle functies van de nieuwe Xbox draadloze controller, inclusief griptextuur, verbeterd draadloos bereik en Bluetooth-technologie voor Windows 10 apparaten. Deze controllers zijn geschikt voor gamen op de Xbox One, Xbox One S en Windows 10-pc's en tablets. Gebruikers kunnen bovendien ook gebruikmaken van de aangepaste knop mapping-functie via de Xbox Accessoires App, beschikbaar om te downloaden vanaf de Xbox Store of Windows Store.