Feig heeft aangegeven dat hij interesse heeft om de musical-film naar het theater te brengen. Tijdens een investeerder bespreking zei hij het volgende:

"Als we een theatervoorstelling willen doen, dan doen wij dat!"

Dat La La Land een groot succes is, is niet te ontkennen. Naast een hoge omzet sleept de film ook meerdere prijzen in de wacht. Tijdens de Golden Globes won de film namelijk al 7 awards. Nu heeft de film ook 11 nominaties voor de BAFTA Awards.

Dit zou niet de eerste film van Erik Feig zijn die een theaterversie zal krijgen. Op dit moment heeft de film Step Up ook een theatervoorstelling. De voorstelling is alleen te zien in Dubai, maar een wereldwijde tour is niet uitgesloten.

Theaterversie van La La Land is niet onwaarschijnlijk

Een theaterversie van La La Land is daarbij ook erg passend. De film is namelijk geïnspireerd op klassieke musicals en gelijke films. Een theatervoorstelling zou dus mooi zijn, ook omdat de film al helemaal vol zit met verschillende nummers.

Op dit moment is het echter nog niet zeker of er daadwerkelijk theaterversie van La La Land komt. Omdat er op dit moment al een Step Up voorstelling is, is de kans redelijk groot. Wie de hoofdrollen gaan spelen moet nog blijken.