De bron zou afkomstig zijn uit de industrie en heeft het nieuws direct gedeeld met The Investor, een Zuid-Koreaanse zakelijke nieuwssite. Nog specifieker zegt de bron dat de telefoon uit zou komen in de derde week van april in 2017. De Samsung Galaxy S8 release zou dus tussen 17 en 20 april plaats moeten vinden volgens de bron.

Samsung Galaxy S8 release in lijn met Galaxy S

Volgens The Investor zijn er veel bronnen die duidelijk maken dat de release op een dinsdag zou zijn. Dit zou dan dus de 18de zijn van april. Samsung heeft inmiddels wel gereageerd op de geruchten, maar niet met een bevestiging noch een ontkenning, aldus Cho Seo-hee, een woordvoerder van Samsung.

De release van de nieuwste Galaxy S telefoon is in lijn met wat gebruikelijk is voor de Samsung Galaxy S telefoons. Die worden normaal uitgebracht in het voorjaar. Zo kwamen zowel de Samsung Galaxy S5 als de S6 uit in april. De Samsung Galaxy S7 zag het daglicht één maandje eerder dan gebruikelijk, namelijk in maart van 2016.

Gebruikelijk voor Samsung wordt de telefoon één maand voor de release aangekondigd, dus waarschijnlijk weten we vanaf maart meer. Over de telefoon zelf is nog niets bevestigd, maar zijn inmiddels genoeg geruchten. Die hebben we allemaal voor je op een rijtje in een Samsung Galaxy S8 geruchten special.