Op verschillende websites is het een tijdje mogelijk geweest om de console weer te pre orderen. De nieuwe 'oude' console zou dan geleverd worden in het begin van maart 2017. Onder andere op bol.com en en Nedgame was de console te bestellen. Op bol.com is de volledig nieuwe voorraad Mini NES er al helemaal doorheen.

Nieuwe voorraad Mini NES waarschijnlijk ook snel uitverkocht

Op Nedgame is de console nog wel te pre-orderen, maar ook deze voorraad zal er door de hoge populairiteit waarschijnlijk erg snel op zijn. Verder zijn er geen andere grote websites die adverteren met een nieuwe voorraad Mini NES consoles. Liefhebbers moeten er dus snel bij zijn.

Wel kunnen op verschillende sites, zoals Bart Smit of Intertoys, aangegeven worden dat klanten op de hoogte gehouden worden. Advies is dan om dit goed in de gaten te houden als je nog geen console aan hebt kunnen schaffen.

De Classic Mini NES is een compacte console van Nintendo waarop 30 verschillende klassieke Nintendo games te spelen zijn. Door een recente hack is het wel mogelijk geworden om andere games op de console te plaatsen.

Update

De nieuwste voorraad is ook bij Nedgame inmiddels niet meer te verkrijgen. Daar is de pre-order status veranderd naar 'Deze pre-order is helaas gesloten'.