De PlayStation 4 Slim gaat binnenkort een nieuw kleurtje krijgen. Vanaf 24 januari zal de PS4 Glacier White door heel Europa te verkrijgen zijn in de Slim variant. Daarbij zal deze nieuwe versie anders zijn dan de vorige witte versie van de PlayStation 4.

De eerste variant van de PlayStation 4 werd uitgebracht in het zwart. Later werd daar de kleur wit aan toegevoegd, alleen was deze kleur gelimiteerd en verdween daarom snel uit het winkelbeeld. De nieuwe PS4 Glacier White zal een toevoeging zijn aan de PlayStation varianten en dus zal hij altijd te vinden moeten zijn.

Wanneer je de witte PlayStation 4 Slim koopt wordt deze geleverd met 500GB aan opslag. Dit is best weinig helemaal met grotere games als Battlefield 1, die al 42GB in beslag neemt. Gelukkig heeft Sony ervoor gezorgd dat het vervangen van de harde schijf simpel te vervangen is.

De PS4 Glacier White is alvast te pre orderen voor 299 euro.

PS4 Glacier White smaakt naar meer

Nu er een nieuwe PS4 Glacier White aankomt vragen veel PlayStation fans zich iets af. Komt er ook een witte PlayStation 4 Pro en wanneer dan? Voorlopig heeft Sony hier niets over aangekondigd, maar het is aan te nemen dat Sony bezig is met speciale PlayStation 4 Pro versies.

Horizon Zero Dawn is een game die het maximale zal gaan halen uit de PlayStation 4 Pro. Het zou dus een logische stap voor Sony zijn om een bundel uit te brengen, waarin een speciale PlayStation 4 Pro wordt gecombineerd met de game. Helaas is dit op het moment meer hopen dan waarheid.

Heb je geen interesse in de PlayStation 4 Pro, houd dan vooral de witte PlayStation 4 Slim in de gaten. Deze zal vanaf 24 januari verkrijgbaar zijn en wordt geleverd met een 500GB harde schijf. Ook de controller zal in het wit worden geleverd, het is nog niet bekend of deze ook los verkrijgbaar zal zijn.