De laptops werden in een grootste aankondiging getoond op CES 2017 en met veel enthousiasme ontvangen. Helaas verliep de onthulling niet helemaal zoals Razer had gehoopt, aangezien al snel duidelijk werd na afloop van de beurs dat er twee prototypes verdwenen waren.

25.000 dollar voor gouden tip over gestolen Razer producten

Tijdens eerder berichtgeving was nog niet duidelijk over welk product het ging. Zo had het ook over Project Ariana kunnen gaan, een andere project dat Razer presenteerde tijdens CES 2017. Om het onderzoek en de zoektocht naar de twee gestolen Razer producten te bevorderen is besloten om duidelijk te maken dat het draait om de laptops met drie ingebouwde 4K schermen.

Min-Liang Tan, CEO van Razer, liet al eerder op Facebook weten de zaak erg serieus op te nemen en werkt samen met de politie en het management van CES om de laptops terug te vinden. Ook vraagt hij om bezoekers te mailen naar legal@razerzone.com als zij informatie hebben over wat er is gebeurd op de beursvloer van CES. Daarnaast wordt er ook nog een 25.000 dollar uitgeloofd voor de gouden tip die leidt naar de laptops.

Project Valerie is een laptop met een 17 inch scherm met 4K resolutie waarbij aan de zijkant nog eens twee extra 4K schermen uitgeschoven kunnen worden. De laptop is voorzien van een Nvidia GeForce GTX 1080 om de drie schermen te bedienen van beelden en maakt gebruik van Nvidia G-Sync om de schermen te laten draaien met dezelfde refresh rate en zorgt voor een correcte overloop tussen de drie schermen.