In Bully volg je het verhaal van Jimmy Hopkins, een tiener die van iedere school waar hij ooit naartoe is gegaan, is weggestuurd. Nu krijgt hij zijn kans op Bullworth, een kostschool. In de game volg je hoe Jimmy de sociale ladder van de school beklimt, en het nodige kattenkwaad uithaalt.

De game kwam oorspronkelijk uit voor de Wii en de Xbox 360. Nu is Bully Scholarship Edition backwards compatible op de Xbox One

Bully Scholarship Edition backwards compatible versie nu verkrijgbaar

Diegenen die de game digitaal op de Xbox 360 hebben, krijgen direct toegang tot de backwards compatible versie op de Xbox One via de ''Ready to Install'' sectie. Als je een fysieke kopie van de game hebt, kan je deze in je Xbox One stoppen en beginnen met spelen. Je originele game saves van Bully Scholarship Edition zullen overgedragen worden naar de Xbox One, als je gebruik heb gemaakt van de Cloud Saves functie op de Xbox 360.

Heb je Bully Scholarship Edition niet op de Xbox 360, maar wil je deze wel heel graag spelen op de Xbox One? De game is nu ook te koop via de Games Store op Xbox One.