De lijst word steeds groter, nu zijn ook Oblivion, Trine 2, Medal of Honor: Airborne en Astropop toegevoegd aan de lijst met nieuwe Xbox backwards compatibility games. Het toevoegen van deze vier games zet de lijst nu op een totaal van 295 games.

Met name de games Trine 2 en Oblivion zijn populair. The Elder Scrolls IV: Oblivion is het op één na laatste deel van de franchise die tot nu toe uit is. Trine 2 is een populaire indiegame die alleen of met vrienden te spelen is. De game is ook al uitgebracht op de nieuwere generatie consoles.

Nieuwe Xbox backwards compatibility games vullen de lijst op

Xbox backwards compatibility is een populaire feature bij Xbox spelers. Op deze manier krijgen de gamers de kans om hun oude games te spelen op hun nieuwe console. Dit is handig wanneer je oude Xbox 360 kapot is bijvoorbeeld.

Om de nieuwe Xbox backwards compatibility games te spelen hoeven gamers alleen maar hun oude Xbox 360 game te gebruiken op hun nieuwere Xbox console en kunnen meteen spelen. Hierbij kan je ook je oude Xbox 360 save games, add-ons, achievements en gamerscore behouden.