Deze week is er een leuke aanbieding bij de Media Markt: 3 Halen, 2 betalen. Dit geeft je de mogelijkheid om de DVD's te halen van de films die je gemist hebt, of je kunt je collectie compleet maken door die laatste delen uit het seizoen te kopen. Door de actie zijn er super veel mogelijkheden om de DVD's, Blu-Rays of CD's die jij wilt in huis te halen.

De Media Markt aanbieding is geldig op CD's, DVD's Blu-Ray's en Vinyl. Door de actie krijg je het goedkoopste item gratis en dit kun je goed gebruiken om bijvoorbeeld de eerste zes Star Wars Steelbook Blu-Ray's in huis te halen. Door de actie kun je alle speciale editie versie's van de films voor €30,- krijgen, dat is werkelijk een koopje.

Ook kun je je helemaal voorbereiden op de nieuwe Wonder Woman film, die in maart uitkomt, door alle films uit de DC Extended Universe te kopen. Wanneer je dus Batman v Superman en Suicide Squad koopt, krijg je Man of Steel er gratis bij. Naast een leuke avond, ben je na het kijken van de films helemaal up-to-date in de DC Universe.

De Media Markt aanbieding geldt ook op muziek

Mocht je geen zin hebben om de hele avond op de bank te zitten om films te gaan kijken, dan kun je de Media Markt aanbieding ook combineren met verschillende CD's en Vinyl platen. Door de actie kun je nieuwe CD's met korting krijgen, zoals de nieuwe Metallica CD: Hardwired...To Self-Destruct. Zijn Vinyl platen misschien iets meer voor jou, combineer de actie dan met bijvoorbeeld A Moon Shaped Pool van Radiohead.

De actie geeft je dus heel veel keuze uit verschillende media. Stond hier niets bij dat je leuk vond, kijk dan vooral op de actiepagina van Media Markt hier staan namelijk nog veel meer producten die onderdeel zijn van de actie.