Voor iedereen die een pre-order van Mass Effect Andromeda heeft krijgt een Deep Space Explorer Armor die je kunt dragen tijdens de game. Daarnaast krijgen alle reserveringen een Mass Effect Andromeda pre-order bonus voor de multiplayer. In deze multiplayer bonus zitten vijf 50% XP boosters, waardoor je gelijk extra veel XP kan behalen.

Daarnaast krijg je ook een bonus skin voor je schip in de multiplayer. Het maakt niet uit welke editie van de game je koopt, zolang het een Mass Effect Andromeda pre-order is ontvang je deze bonussen.

Mass Effect Andromeda pre-order bonus en Deluxe Edition bonussen

Voor de personen die de Deluxe Edition halen zijn er unieke items te krijgen. Zo krijg je de Pathfinder Casual Outfit, waardoor jij je er op het beste uit ziet in je schip. Daarnaast krijg je Scavenger Armour, een Pathfinder Elite wapenset, een ruimte aap die je volgt op je reis en een digitale download van de soundtrack in de game. Tot slot krijg je bij de Deluxe edition een extra multiplayer pack waarmee je wapens en uitrusting ontvangt.

Voor de spelers die echt alles uit Mass Effect Andromeda willen halen is er een Super Deluxe Edition. Deze editie van de game bevat alle bonussen die de standaard editie en de (normale) Deluxe Edition krijgen. Naast deze bonussen krijgt je bij de Super Deluxe Edition voor 20 weken lang iedere week een co-op premium pack, waarmee je extra wapens en uitrusting krijgt.

Mass Effect Andromeda release nog onbekend

Mass Effect Andromeda heeft nog geen officiële releasedatum, maar deze schijnt al gelekt te zijn. Naar verwachting komt de game op 21 maart 2017 uit op Playstation 4, Xbox One en PC. Op 7 november is er al meer informatie naar buiten gebracht omtrent de setting van de game, en daar is ook een trailer bij vrijgegeven. De betreffende trailer is bovenaan dit artikel te bewonderen.