Bad Santa 2 - 26 november

Tijd voor wat luchtigers, of juist niet, met het tweede deel van Bad Santa. De eerste film die je bereid op de laatste feestdagen van het jaar, en hoe.

Billy Bob Thornton speelt opnieuw de agressieve, scheldende en niet-jolige Kerstman Willy T. Stokes die tegen zijn zin in de rol van Kerstman wordt geforceerd. Niet om de kinderen die zich goed hebben gedragen te belonen met cadeaus, maar om op een liefdadigheidsbal zoveel mogelijk geld te verduisteren. Wederen wordt hij bijgestaan door zijn kleine kameraad Marcus (Tony Cox), die de slechte elf speelt van de Kerstman.

Bad Santa 2 komt 13 jaar uit na het eerste deel. Een succesvolle film in Amerika met Thornton, Cox en de inmiddels overleden Bernie Mac.

Moana / Vaiana - 30 november

Tot slot kan je de maand afsluiten met een zeer zomerse animatie film, namelijk Moana. De Nederlandse versie van de film heet Vaiana. In de film gaat Moana (Auli'i Cravalho) op zoek naar onontdekte eilanden in Oceanië om de tradities van haar verre voorouders voort te zetten. Ze gaat op zoek naar een legendarisch eiland vol met mysterieuze geheimen.

Op haar reis naar dit eiland wordt Moana vergezeld door haar held en halfgod Maui (Dwayne Johnson). Samen gaan ze op avontuur op zoek naar het legendarische eiland en komen ze voor verschillende problemen te staan die hun missie kunnen dwarsbomen.