Arrival - 10 november

Arrival is een thriller die gaat over de taalkundige dr. Louise Banks (Amy Adams) die bekend staat als één van de beste in haar vak. Nadat er op aarde meerdere gigantische, mysterieuze objecten vanuit de ruimte op aarde terecht zijn gekomen krijgt zij van Colonel Weber (Forest Whitaker) de leiding over het onderzoek naar de buitenaardse objecten.

Terwijl de wereld uit angst op het randje van de afgrond staat gaat Banks samen met een van haar specialisten Ian Donnelly (Jeremy Renner) haastig op zoek naar antwoorden. Aan Banks, Donnelly en Weber om zo spoedig mogelijk achter de intenties van de gigantische objecten te komen voordat de wereld besluit over te gaan op grof geweld.

Fantastic Beasts And Where To Find Them - 16 november

De grootste knaller van de maand is, zoals eerder al gezegd, toch echt Fantastic Beasts And Where To Find Them. De spin-off uit van de Harry Potter boeken en films is al bijna een gegarandeerd succes aangezien het verhaal is geschreven door J.K. Rowling zelf.

Het verhaal speelt zich af in het Harry Potter-universum maar in een andere tijd namelijk 1926. Het verhaal gaat over Newt Scamander (Eddie Redmayne), die een tussenstop maakt in New York na door de wereld te zijn gereisd op zoek naar magische wezens. Tijdens die tussenstop weten een aantal van de beesten uit zijn magische koffer te ontsnappen. Aan Newt de taak om de wezens weer terug te vinden en problemen voor de wereld van tovenaars en dreuzels te voorkomen.