WIN -  Dishonored 2 Art Gallery tickets prijsvraag

Dishonored 2 speelt zich 15 jaar later af dan het eerste deel. De game neemt je mee naar de stad Karnaca, waar de koningin van de troon is gestoten en opgevolgd is door een nieuwe koningin met kwaadaardige bedoelingen. De taak is aan jou om met Corvo of Emily het kwaad te bestrijden.

Dishonored 2 werd aangekondigt op de E3 2015. De game wordt ontwikkelt door Arkane Studios en uitgegeven door Bethesda. Ondertussen zijn we al lekker warm gemaakt voor de game, er is op dit moment een hoop content van de game te zien door middel van trailers, screenshots, informatie en gameplays. Maar nu krijg je de kans om Dishonored 2 op de dag van release wel van heel dichtbij te beleven in de Dishonored 2 Art Gallery.

Dishonored 2 Art Gallery

Dishonored 2 Art Gallery tickets prijsvraag

In samenwerking met Bethesda mogen wij tweemaal een set tickets weggeven voor de Dishonored 2 Art Gallery in het Natlab Eindhoven. Aan het einde van de Dishonored 2 Art Gallery ontvang je ook nog een wel heel toffe Dishonored 2 goodie bag!

Wil jij kans maken op twee tickets om met een vriend of vriendin naar de Dishonored 2 Art Gallery te gaan? Stuur ons dan een e-mail naar prijsvraag@xgn.nl met daarin je voor- en achternaam, je postadres en met wie je er graag heen wilt. Je kunt tot vrijdag inzenden, daarna krijgen de gelukkige winnaars bericht!