In deze nieuwe Luke Cage trailer krijgen we te zien hoe een groepje criminelen twee onschuldige eigenaren van een restaurant in Harlem lastigvalt en intimideert, waarop Luke Cage reageert en vertelt dat ze weg moeten gaan, want ze gedragen zich "respectloos". De criminelen (overtuigd dat ze het gevecht gaan winnen) maken zich op voor een vechtpartij, alleen loopt dit een stuk pijnlijker af voor de gangsters dan voor Cage.

Luke Cage is een ex-gevangene die ten onrechte beschuldigt was. Cage is door een vreemd experiment aan zijn superkrachten gekomen en is nu een superhero for hire.

Luke Cage is één van de superhelden van Marvel's "The Defenders", een aankomende serie waar Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage en Iron Fist de handen ineensteken om Hell's Kitchen te bevrijden van criminele gangs, eeuwenoude kwaadaardige stammen en supervillains.

Luke Cage trailer niet eerste wat er te zien is

De Luke Cage trailer is niet het eerste die er tot nu toe van hem te zien waren. De superheld met zijn stalen huid is al eerder verschenen als bijrol in de Marvel-serie van Jessica Jones waar hij ook een knap staaltje vuistwerk laat zien en in de serie Daredevil zijn ook kleine verwijzingen naar Luke Cage en Jessica Jones te vinden.

De releasedatum is bekend, deze valt op 30 september 2016. Dan gooit Netflix het hele seizoen er gelijk op. De nieuwe trailer is boven het artikel te zien.