De Battlefield 1 Open Beta is ongeveer 6.1 GB groot op alle platformen. PC-gamers kunnen de beta vinden onder het kopje Demo's en Beta's in de Gratis Games sectie van Origin. De PlayStation 4 en Xbox One versies zijn te downloaden in de stores van de consoles. Om de beta te kunnen spelen zijn verder ook geen codes nodig. Iedereen die de beta download kan meteen beginnen met spelen.

Battlefield 1 Open Beta servers live

Als je een PlayStation 4 hebt is de beta te spelen zonder PlayStation Plus. Eigenaren van een Xbox One hebben wel Xbox Live Gold nodig om de beta online te kunnen spelen. EA heeft nog geen einddatum bekend gemaakt voor de Battlefield 1 Open Beta, maar waarschijnlijk is de beta beschikbaar tot 8 september.

De servers zijn ook open, dus de beta is online te spelen zodra de download klaar is. PC-gamers moeten even oppassen. De resolution scale optie veroorzaakt namelijk vervelende prestatieproblemen, dus verander hier voorlopig nog niets aan. Zorg ook dat je de nieuwste drivers geïnstalleerd hebt. Deze driver update is geoptimaliseerd voor Battlefield 1

Eerste Wereldoorlog

Battlefield 1 is de nieuwste game van ontwikkelaar DICE. De game speelt zich af in de Eerste Wereldoorlog. Hiermee beantwoord DICE de wens van gamers die al jaren vragen om een shooter die zich in het verleden afspeelt. Battlefield 1 heeft, net als eerdere Battlefield games, grote maps waar je met 64 spelers oorlog voert. Spelers kunnen in de game verschillende voertuigen besturen die kenmerkend waren voor de Eerste Wereldoorlog.

Battlefield 1 verschijnt op 21 oktober voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. Wil jij goed voorbereid online knallen? Dan hebben we wat handige Battlefield 1 tips voor je.