Via een post op Instagram van Boyega en een tweet van Daniels is er in ieder geval bevestiging dat voor deze twee karakters het Star Wars Episode 8 film proces is afgerond. Aangezien beide Anthony en John vrij grote rollen in het huidige Star Wars universum vertolken zal de rest van de cast niet lang meer op zich laten wachten met het filmen zodat de crew zich volledig op de post-productie kan richten.

Star Wars Episode 8 film subtitel wellicht onthuld op Star Wars Celebration

Aangezien we zelfs de eerste teaser trailer van de Star Wars Episode 8 film hebben mogen verwelkomen zullen we nog een aardig tijdje moeten wachten voordat we weer naar de bioscoop mogen om de nieuwe Star Wars te bekijken. Star Wars: Episode 8 staat namelijk op de planning voor 15 december 2017. Nog een dik jaar dus voor het team om de film af te maken.

Vanaf 15 juli tot en met 17 juli vindt in London de Star Wars Celebration plaats. Dit is een evenement waar vele fans samenkomen om het bestaan van hun favoriete franchise te vieren. Dit jaar is onder andere Mark Hamill aanwezig, maar ook Rian Johnson alsook een deel van de cast van Episode 8. Om deze reden houden fans hoop dat de Star Wars Episode 8 film subtitel ook op deze Star Wars Celebration wordt bekendgemaakt.

Fans van het Star Wars universum kunnen dit jaar nog wel aan hun trekken komen. Star Wars: Rogue One is een spinoff waarvan het verhaal zich afspeelt tussen Episode 3: Revenge of the Sith en Episode 4: A New Hope. De bioscoop film vertelt het verhaal van de groep rebellen die de blauwdrukken van de eerste Death Star in handen kregen, waardoor uiteindelijk het verhaal van Episode 4 zich kon ontvouwen.

Vanaf 14 december kun je Star Wars: Rogue One zien. De komende jaren komt er afwisselend een ''grote'' film uit de Star Wars franchise uit afgewisseld door een spinoff film. De volgende spinoff film gaat zich focussen op Han Solo en heeft Alden Ehrenreich in de hoofdrol.