In het onderzoek zijn 190 landen wereldwijd meegenomen. Hiervan heeft maar liefst 53% minimaal één seizoen van de Orange is the New Black Netflix Original serie teruggekeken. Meer dan de helft van de fans wilde dus nog even het geheugen opfrissen naar aanloop van het nieuwe seizoen. Mede in de eerste helft van de maand juni werd de serie opnieuw goed bekeken.

Maar er is meer onderzocht, want zo wil 41% van de fans de gehele serie opnieuw kijken voordat het avontuur in Litchfield verder gaat. 54% van de liefhebbers heeft zelfs de huishoudelijke activiteiten, als stofzuigen en koken, afgelopen weekend uitgesteld om plaats te maken voor de serie. Daarnaast is geen 'gezellige' serie om met vriendinnen op de bank te kijken, want 36% kijkt Orange is the New Black Netflix Original serie het liefst alleen.

Orange is the New Black Netflix Original serie gaat morgen verder

Wil je ook graag nog even het geheugen opfrissen voor je morgen aan seizoen 4 start. De belangrijkste afleveringen zijn volgens fans alle episodes 11 tot en met 13 van de eerste drie seizoenen. Daarnaast moet je de eerste aflevering "I wasn't ready" kijken, want je vergoot nooit je eerste keer. Het vierde seizoen van Orange is the New Black Netflix Original serie gaat vanaf 17 juni verder.