Tijdens het EA Play event vlak voor de E3 2016 zal Electronic Arts meer tonen van haar komende games. Uiteraard zal ook Battlefield 1 daar aanwezig zijn. Daarom laat het bedrijf nu alvast iets meer zien in een Battlefield 1 teaser trailer op Twitter. Deze is hieronder te zien:

Korte Battlefield 1 teaser trailer

De Battlefield 1 teaser trailer duurt slechts 15 seconden. Maar in die tijd krijgen we wel wat in-game footage te zien. Het gaat om een tank en soldaten die uit de loopgraven naar elkaar toe rennen om het gevecht aan te gaan.

Battlefield 1 speelt zich af ten tijde van de Eerste Wereldoorlog. Dat brengt tal van nieuwe mogelijkheden met zich mee. Zo zul je meer close combat tegen elkaar vechten, bijvoorbeeld in de loopgraven. Ook speelt hand to hand combat daar een grotere rol in.

Daarnaast reis je langs de verschillende slagvelden, van Frankrijk tot de Alpen en het Midden-oosten. Daar kun je te paard de strijd aan gaan, iets totaal nieuws in de serie.

Battlefield 1 release

Battlefield 1 zal op 21 oktober verschijnen op de PlayStation 4, Xbox One en PC. Neem voor meer informatie onze preview eens door. De game is al te pre orderen.