Op dit moment gaan er geruchten de ronde dat er achter de schermen onenigheid is over de aankomende Star Wars Rogue One film. Het bericht komt van een beruchte website pagesix.com die bekend staat om het uitbrengen van roddels welke later gecorrigeerd moeten worden.

Gerucht over onenigheid betreffende Star Wars Rogue One film

Desondanks is het bericht wat nu naar buiten is gekomen niet geheel onbekend. Volgens het gerucht zijn Disney en regisseur Gareth Edwards het niet eens over de inhoud van de Star Wars Rogue One film. Pagesix meldt namelijk dat de eerste viewing van de Star Wars Rogue One film niet beviel bij Disney en dat de studio heeft gezegd dat een gedeelte van de film opnieuw moet worden opgenomen.

Volgens de geruchten is Disney erg nerveus over hoe de film zal worden ontvangen na het enorme succes van The Force Awakens. De zevende Star Wars film breekt het ene record na de andere en mede daarom lijkt het er op dat Disney er zeker van wil zijn dat Star Wars Rogue One niet tegen zal gaan vallen.

Volgens Pagesix is Disney vooral nerveus over het feit dat het bezoekersaantal zal tegenvallen in de bioscopen wanneer de film uitkomt. Wat precies de reden is dat Disney hier nerveus over zou zijn is niet bekend maar volgens Cinemablend kan het te maken hebben met het feit dat er wellicht te weinig te zien zal zijn van Darth Vader. Volgens Cinemablend verwachten veel fans dat hij een behoorlijke screentijd zal krijgen. Misschien dat dit in de eerste versie van de Star Wars Rogue One film niet het geval is en dat Disney er zeker van wil zijn dat de fans krijgen wat ze willen.

De studio en regisseur hebben niet heel lang de tijd meer voordat ze het eens moeten worden over de inhoud van de film. Star Wars Rogue One moet op 16 december in première gaan.