PC spelers die de The Division update 1.2 problemen ervaren, kunnen hun personages niet meer terugvinden wanneer ze in het character selectie scherm zitten. Waar normaal gesproken het personage aan te klikken is, om vervolgens met deze te gaan spelen, is deze na het installeren van update 1.2 verloren gegaan. Deze The Division update 1.2 problemen zijn niet nieuw. Een eerdere update zorgde ervoor dat Xbox One spelers hetzelfde probleem ervaarden.

Overigens kon het probleem op de Xbox One vrij gemakkelijk verholpen worden. Het probleem met de verloren personages was de vorige keer eenvoudigweg een serverprobleem. Nadat Ubisoft haar servers had aangepast, verschenen de personages weer in het selectiescherm, maar er gingen wel eerst enkele dagen overheen voor het probleem was gevonden.

The Division update 1.2 problemen worden waarschijnlijk snel verholpen

Doordat er vaker problemen zijn met de populaire MMO, weet Ubisoft de The Division update 1.2 problemen waarschijnlijk snel te verhelpen. Het bedrijf heeft al aangegeven dat ze aan het uitzoeken is waar het probleem met de verloren personages inzit.

Overigens zijn de verdwenen personages niet het enige probleem dat mee is gekomen met de nieuwste update voor de game. NPC's die nodig zijn voor de voortgang in het spel blijven ook uit. Wanneer de problemen verholpen zijn, is op dit moment nog niet duidelijk, maar zoals gezegd, is Ubisoft er op dit moment druk mee bezig.