De nieuwe Battleborn Tap game release is zojuist bekend gemaakt door ontwikkelaar 2K Games. Spelers kunnen hiermee helpen strijden voor het behoud van de laatste ster in het universum. Dit doe je door je leger over het slagveld te begeleiden en ze succesvol langs vijanden en eindbazen te brengen. Lukt je dit, dan kan je er mooie exclusieve dingen mee vrijspelen voor de Battleborn game voor de consoles.

Verdien exclusieve content met de Battleborn Tap game release

Verder zit er nog een aantal nieuwe features in de Battleborn Tap game. Zo is het mogelijk om je eigen leger samen te stellen door deze vrij te spelen, in te huren en ze de juiste aanwijzingen mee te geven. Om dit avontuur tot een goed einde te brengen, kan je loot verzamelen na het afslachten van je tegenstander, waarmee je nieuwe uitrustingen in wapens kunt vrij spelen.

Ook kan je statistieken en vaardigheden van je karakters verbeteren. Doe dit allemaal zo goed mogelijk, want hiermee kan je nieuwe beloningen vrijspelen. Niet alleen voor in de Battleborn Tap game, maar ook voor Battleborn zelf. Daarnaast krijgen spelers die hun accounts met elkaar verbinden een exclusieve gouden "Orendi" skin.

Battleborn Tap game is gratis te downloaden in de verschillende smartphone stores. Battleborn voor PS4, Xbox One en PC kost 60 euro en is ook sinds vandaag in de verkoop. Binnenkort verschijnt de review van Battleborn hier op XGN.nl. In de tussentijd onze special lezen waarin de invloeden uit Borderlands op de game besproken worden.