Niet alleen het PVP gebied gaat in de The Division update aangepast worden. Massive Entertainment gaat ook de tijden aanpassen wanneer de servers offline gaan voor onderhoud. Afgelopen maandag gingen de servers enige tijd offline en kwamen deze pas na drie uur weer online. Wat de precieze aanpassingen gaan worden wil de ontwikkelaar nog niet zeggen tegen Shacknews, maar waarschijnlijk worden spelers die Rogue zijn gegaan iets minder hard gestraft.

Wat niet aangepast gaat worden, zijn de vijanden die heel snel op je afkomen. Spelers klaagden over het feit dat deze vijanden veel te sterk waren. Maar Massive Entertainment heeft al aangegeven dat spelers simpelweg hun tactiek moeten aanpassen voor deze snellere vijanden.

The Division update, wanneer?

Wanneer de aanpassingen voor het PVP gebied van The Division aangepast gaan worden is niet duidelijk. Massive Entertainment heeft enkel gezegd niet tevreden te zijn over de manier waarop het PVP gebied uitpakt nu het spel live is gegaan. Hoewel de game dus een groot succes is, is de ontwikkelaar nog niet helemaal tevreden. Dit is in ieder geval een goed teken, de ontwikkelaar houdt het verloop van het spel goed in de gaten na release.

Dit nieuws over de The Division Update is niet het enige nieuws dat vandaag over de game naar buiten kwam. Een ander teken dat de ontwikkelaar het spel blijft ondersteunen is het feit dat er meer dan genoeg DLC voor het spel aan zit te komen. Spelers ontdekten eerder al een nieuw gebied buiten de map van het spel. Central Park, het gedeelte dat werd ontdekt, gaat waarschijnlijk het nieuwe deel van de map worden die wordt toegevoegd met de DLC.