The Sky Fortress, de eerste DLC van Just Cause 3, zal vanaf 8 maart beschikbaar zijn om te spelen. Althans als je de Lucht, Land en Zee-expansie pass hebt gekocht. Spelers die de DLC los willen kopen zullen tot 15 maart moeten wachten om met de nieuwe content aan de slag te gaan. De inhoud van The Sky Fortress sluit aan bij de rest van de game en beloofd een dolle boel te worden.

Just Cause 3 DLC is luchtig

In de eerste van de drie volwaardige expansies zal je het opnemen tegen een nieuwe vijand, de eDEN corporatie. Deze tegenstanders houden zich schuil in een vliegend fort, en de gameplay zal daarmee voor een groot gedeelte gebaseerd zijn op luchtgevechten. Gelukkig krijgt de speler een geheel nieuw hulpmiddel tot zijn beschikking, de "Bavarium Wingsuit". Deze wingsuit is niet het standaard kostuum dat je tegen zult komen aangezien het uitgerust is met raketten en machinegeweren.

Ook is er bekendgemaakt dat de resterende Just Cause 3 DLC voor het eind van de zomer 2016 uit zullen komen. Hiernaast krijgt Just Cause 3 vandaag een update waardoor er een hoop optimalisaties doorgevoerd worden. Hiernaast zullen laadschermen met 20-50% verkort worden.