Fallout Shelter, gecreëerd door Bethesda Game Studios, krijgt zijn grootste update ooit. De Fallout Shelter Update 1.4 wordt deze week nog uitgebracht en zal een aantal grote veranderingen en toevoegingen bevatten die je laten genieten van het post-nucleaire leven.

Fallout Shelter Update 1.4 geeft een hoop troep

Net zoals in de volwaardige Fallout games wordt het nu mogelijk om te craften! Hiermee kan je je troep omzetten in nuttige goederen. Hierop wordt ingespeeld door de broodtrommels, een soort lootkist, een vijfde kaart te geven die rommel bevat. Om daadwerkelijk wat met deze vuilnis te doen komen er ook nieuwe kamers waarmee je dus je eigen wapens en bescherming kan maken.

Met de Fallout Shelter update 1.4 wordt de Wasteland stijlvoller dan ooit te voren. Zo wordt het mogelijk om kapsalons te bouwen om je overlevers van een nieuw flitsend kapsel te voorzien. Mocht het prutsen aan mensenhaar nog niet genoeg zijn, worden er een hoop nieuwe pluizige vriendjes toegevoegd. Honden, katten en zelfs papegaaien maken je schuilplaats een stuk gezelliger.

Post-apocalyptisch leven is zo slecht nog niet

In Fallout Shelter is het jouw doel om een gemeenschap in een van de kenmerkende bunkers, de vaults, op te richten, uit te breiden en te onderhouden. Dit doe je door middel van het bouwen van cafetaria, slaapplaatsen en natuurlijk middelen om energie op te wekken zoals een krachtcentrale. Je bunker zal steeds meer post-apocalyptische overlevers aantrekken, die natuurlijk ook beschermd moeten worden tegen de gevaarlijke vijanden van buitenaf.

Fallout Shelter is gratis te downloaden vanuit de App Store of Google Play.