Het is nog onduidelijk of de film ook via andere kanalen te downloaden is, bijvoorbeeld via de Google Playstore. De digitale download is in ieder geval nu al te pre-orderen. De prijs van de download is nog niet bekend.

Of de digitale versie van de film ook extra features gaat krijgen is nog onduidelijk, op de iTunes website is alleen het plot en acteur details te lezen. Eerder deze week werd al bekend dat de Blu-ray editie van de film waarschijnlijk drie discs meegeleverd gaat krijgen, omdat de film makkelijk op een Bluray past is het waarschijnlijk dat de twee andere discs extra content bevatten.

Star Wars The Force Awakens release, niet fysiek

De mensen die daadwerkelijk een schijfje in handen willen hebben zullen dus toch echt nog iets langer moeten wachten. Het duurt nog iets meer dan een maand voor de Star Wars The Force Awakens release op Blu-ray is. Als je echt niet meer kunt wachten, de film draait op dit moment nog steeds in sommige bioscopen, dus kun je mooi je agenda voor het weekend weer klaarmaken.

In de tussentijd is ook het filmen van de achtste film al begonnen, de nieuwe Star Wars film gaat gewoon verder waar de vorige film gebleven was en uiteraard zijn ook Rey, Fin, Kylo Ren en prinses Leia weer van de partij. De villain in de nieuwe film wordt vertolkt door Benicio del Toro. Wat zijn precieze rol in het universum is, is nog niet helemaal duidelijk.