De box bestaat uit 3 discs, één DVD en twee Blu-ray discs. Het lijkt er dus op dat er in ieder geval één disc met extra content gaat komen. Of er ook een extended version van de film meegeleverd wordt is onduidelijk. De The Force Awakens Blu-ray release ligt nog een paar maandjes voor ons, dus we moeten nog even wachten.

De Discset is nog niet officieel bevestigd, maar staat nu online op blu-ray.com. De website die er specifiek op gericht is Blu-rays te kopen is doorgaans niet heel erg slordig met hun releaseinformatie. Dus ondanks dat er nog niets officieel bevestigd is, mogen we er wel enigszins vanuit gaan dat de informatie klopt.

Star Wars hype train weer op gang met The Force Awakens Blu-ray release

Het enthousiasme over de film was weer een beetje bedaard, maar inmiddels gaat het weer de goede kant op met de hype trein die Disney aan het besturen is. De laatste film werd erg goed ontvangen, veel critici konden de film waarderen en onze eigen cijfer was ook niet mis. Ondanks het feit dat de film iets te veel de oude films imiteert, kreeg deze een nette 8.5 in onze review.

Ondertussen is de productie van het vervolg al volop begonnen. Vorige week werd bekend dat het filmen van het achtste deel in de Star Wars serie van start is gegaan.

Dit jaar komt er ook een Spin-off film in de bioscoop. Rogue One, zoals de spin-off gaat heten, speelt zich af tussen de gebeurtenissen van deel 4 en deel 5 en volgt de rebels die de originele plannen van de deathstar stelen. In ieder geval kunnen we de nieuwste film binnenkort kijken. Zoals we al zeiden, de The Force Awakens Blu-ray release is in april.