725 shotgun opnieuw generft in nieuwe Modern Warfare update

  De multiplayer van Modern Warfare had niet bepaald een lekkere launch, maar Infinity Ward doet er alles aan om de multiplayer te verbeteren. Daarom is er weer een nieuwe update gekomen om de wapenbalans op orde te stellen.

  Update 1.08 ging deze ochtend live. Bij die update zijn er allemaal verschillende wapens generfed en aangepast, zodat de wapenbalans beter wordt. Zo zijn de 725 shotguns en de M4 assault rifles (waar veel over geklaagd werd door de community) verbeterd. Bij de M4 assault rifle is de headshot damage naar beneden gebracht en is de kogelverspreiding van hipfire omhoog gegooid en bij de 725 is de afstand waarbij je iemand neerschiet verminderd.

  Daar blijft het alleen niet bij. De spawnplekken bij de map “Picadilly” zijn bijvoorbeeld veranderd en Infinity Ward heeft ook aan de geluiden van de voetstappen gesleuteld. Nu weet je na de update wanneer iemand aan het rennen is en wanneer een andere speler aan het lopen is.

  Modern Warfare is nog lang niet de perfecte game, zo delen er mensen allemaal foto’s wat er nog beter kan aan het spel en wat Infinity Ward moet gaan verbeteren. Hoe snel zal Infinity Ward dit verbeteren en wat moet er volgens jou verbeterd worden? Laat het weten in de comments beneden.

  Call of Duty: Modern Warfare (2019)

  Verkijgbaar vanaf 25 october 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.