MSI kondigt gaming notebooks met Skylake processor aan

Deze nieuwe processor komt uit de zesde generatie Intel processoren. De Skylake vergt een lager energieverbuik, maar levert betere prestaties dan voorheen. Verder komt MSI met een aantal krachtige nieuwe gaming features op de notebooks om deze Skylake processor optimaal te benutten.

Skylake processor brengt meerdere upgrades

Zo moet de nieuwe ESS SABRE HiFi Audio DAC voor beter geluid gaan zorgen. Deze levert een sampling rate van 24bit / 192kbps, ondersteunt Hi-Res Audio en levert superieure geluidskwaliteit van gecomprimeerde audioformaten, zelfs met gewone headsets.

Het nieuwe Silver Lining Print ontwerp van het SteelSeries toetsenbord geeft een nog chiquere uitstraling aan de laptops. De MSI Super RAID-4 technologie heeft twee PCI-E Gen3 M.2 SSD (NVMe) onder RAID 0, waardoor er leessnelheden behaald kunnen worden van meer dan 3300MB/s.

Killer Shield, een nieuw lid van de Killer-familie, waakt over de gehele netwerkomgeving, met als gevolg soepelere mogelijkheden tot uploaden en downloaden. De Nahimic Audio Enhancer zorgt voor directionele geluidseffecten, en de True Color-technologie biedt meer detail voor echte professionele gamers.

Na het upgraden van het besturingssysteem Windows 10, kunnen MSI gebruikers meteen de extreme gaming effecten van DirectX 12 ervaren.